FLY werd in 2012 opgericht door Leon Vliegen en is uitgegroeid tot een team
van een twaalftal senior consultants en coaches dat internationaal actief is.


Vandaag wordt FLY geleid door:

Leon Vliegen (lees meer)

Frank Philippaerts (lees meer)

samen met 2 associate partners 

Jo Frantzen (lees meer)

Sonja Reckers (lees meer)

& 1 Office manager

Inge Moreels

wat onze klanten zeggen over ons

JAN VAN MIERLO, PERSONEELSDIRECTEUR,
SINT-TRUDO ZIEKENHUIS

Leon en Frank hebben een boeiende leiderschapsopleiding verzorgd voor het managementteam van het Sint-Trudo ziekenhuis. Door hun professionele en theoretische invalshoek te combineren met hun lange praktijkervaring zijn ze er in een paar lesdagen in geslaagd om niet alleen onze managers naar een hoger niveau te tillen maar ook om van deze groep een sterker team te maken. De interactie, de fijne afwisseling tussen het gebruik van evidence-based modellen, oefensessies, huiswerk en intervisie maakten dat de hele groep geboeid heeft bijgeleerd. Zeker een aanrader als je je hoger kader wil bijscholen en laten groeien! Na elke lesdag zorgen de lesgevers bovendien voor een uitvoerige feedback.

Samengevat: groepscoaching op hoog niveau!

ELKE SWELDENS, HR DIRECTOR,
VAN HAVERMAET

Fly consult is voor ons een trouwe partner die onze medewerkers op duurzame manier begeleidt, traint en coacht in de ontwikkeling van hun (zelf)leiderschap. Frank en Leon gaan niet voor een kant-en-klare aanpak, integendeel. Elke traject wordt samen met ons vormgegeven. Dankzij hun jarenlange ervaring, deskundige én persoonlijke aanpak slagen ze erin om onze medewerkers te bereiken en in beweging te krijgen.

FRANK VANBRABANT, CEO,
FLUVIUS

Fly Consult is voor Fluvius een partner die al een hele tijd ons managementteam begeleidt en coacht bij het ontwikkelen van ons leiderschap en die ons ondersteunt op het vlak van teambuilding. Als onderdeel van de evolutie naar een Fluvius cultuur gebaseerd op gedeeld leiderschap. Dit op een manier die we bijzonder op prijs stellen, gebaseerd op vertrouwen en een maatgerichte, persoonlijke aanpak. Overleg, zowel met het team als individueel, is hier de rode draad waardoor we mooie stappen zetten in onze evolutie. Ze genieten het volste vertrouwen van elk lid van ons managementteam.
Het begeleiden van ons team gebeurt op een haast ‘onzichtbare’ manier, maar tegelijk zeer sterk aanwezig

en met bijzonder veel resultaat.
Een absolute voltreffer.

wil je graag eens vrijblijvend kennis met ons maken?

Stuur ons een mailtje en wij nemen snel contact met je op.