het fly aanbod

Schakel ons in voor een professionele en doortastende begeleiding en coaching op het vlak van leiderschap, veerkracht, talentontwikkeling en besluitvorming.

opleiding en leertrajecten
op maat

Omdat we bij FLY minder geloven in ‘one size fits all’-formules, starten we altijd eerst met jouw behoeften, wensen en doelstellingen op het vlak van leiderschapsontwikkeling en people-management. Zo ben je er zeker van dat onze korte opleidingen en meerdaagse leertrajecten een duurzame en diepgaande impact hebben op de leiders in jouw organisatie.

Coaching

We coachen en begeleiden CEO's, directieteams, managers en andere teams zodat ze hun potentieel ten volle ontdekken en ontwikkelen. We ondersteunen de ontwikkeling van goede en plezierige samenwerkingsrelaties en beslissingsprocessen. We gaan daarbij altijd praktisch en concreet te werk.

Talent vinden,
selecteren EN ONTWIKKELEN

Goed leiderschap is noodzakelijk voor het succes van je organisatie, vandaag en morgen. Schakel ons in wanneer je bedrijf groeit en je sterke en bekwame leiders wilt aanwerven of ontwikkelen. Door onze achtergrond en ervaring als professionals en managers in het bedrijfsleven, zijn we volwaardige gesprekspartners voor zowel CEO’s, hiring managers en kandidaten. 

hoe we werken

  • We werken telkens in hecht partnership met jou
  • We begeleiden ontwikkeltrajecten en opleidingen voor huidige en toekomstige leiders
  • We faciliteren beslissingen rond doelen en strategie
  • We selecteren, assessen en ontwikkelen leiders en talenten
  • We helpen leiders en organisaties om met veranderingen om te gaan
  • We werken met teams en ondernemerfamilies aan de voorwaarden om samen op een effectieve en constructieve manier resultaten te behalen

We staan voor een professionele en doortastende begeleiding en duurzame groei van leiders, teams en organisaties.

Nog vragen?

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Stuur ons dan een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.