Bruisende talenten

Hoe bevorder ik de groei en ontwikkeling van mijn team en organisatie?

Je wilt de talenten die in je team of organisatie aanwezig zijn, ten volle benutten

Je zoekt nieuwe medewerkers of leidinggevenden die helemaal aansluiten bij je organisatie.

 

FLY is een betrouwbare partner met veel expertise om bekwame werknemers op te sporen, aan te trekken en te laten groeien. Maar ook om intern toptalent tot volle bloei te brengen.

 

Met Fit to Fly® ontwikkelden we een unieke en succesvolle aanpak om de juiste kandidaten voor jou te selecteren. Ons Fit to Fly®-assessmentcenter, dat we zowel live als online aanbieden, brengt de geschiktheid en het potentieel van je kandidaten helder in beeld. Onze senior consultants zijn ervaren gesprekspartners voor zowel de kandidaten als de opdrachtgevers. Ze bouwden hun uitgebreide managementervaring op bij uiteenlopende bedrijven en sectoren.


Fit to Fly®-assessment center

Onze ervaren senior consultants pakken rekrutering en selectie op een unieke en efficiënte manier aan. Jouw vraag en behoefte vormen ons uitgangspunt. Daarin verdiepen we ons eerst. En soms komen we met jou tot de vaststelling dat je eigenlijk behoefte hebt aan een ánder profiel dan je eerst dacht. Zo wordt je aanwervingsbeleid nog efficiënter.

 

Vervolgens gaan we aan de slag om talent te spotten. We gebruiken daarbij de meest adequate tools en instrumenten, want we willen elke kandidaat zo objectief mogelijk beoordelen. Na ons assessment leggen we je graag uit welk potentieel we zien in de kandidaten en op welke vlakken er nog groei gewenst is. Zo kom je tot een goed onderbouwde en doordachte keuze voor jouw kandidaat.

talenten spotten, selecteren of ontwikkelen?

Stuur ons een mailtje en wij nemen snel contact met je op.