opleidingen en leertrajecten

Omdat we bij FLY minder geloven in ‘one size fits all’-formules, starten we altijd eerst met jouw behoeften, wensen en doelstellingen op het vlak van leiderschapsontwikkeling en people-management. Zo ben je er zeker van dat onze korte opleidingen en meerdaagse leertrajecten een duurzame en diepgaande impact hebben op de leiders in jouw organisatie.

Onze leertrajecten op maat combineren recente wetenschappelijke inzichten met beproefde modellen en klassieke wijsheid. En hoewel het theoretische kader voldoende aandacht krijgt, besteden we ook veel tijd aan de ervaringen en dagelijkse uitdagingen die je leiders op hun werkplek en in de praktijk tegenkomen. Op die manier brengen leiders kennis en praktische kunde samen. Onze consultants zijn ervaren trainers en coaches. Ze zetten verschillende leervormen in zodat alle deelnemers leerkansen krijgen.

Onderwerpen die hierbij aan bod (kunnen) komen:

Zelfleiderschap

De rol en positie van de leider

Communiceren met impact

Motiveren en coachend leiding geven

Leiden in verschillende situaties

Delegeren 

fit to fly® development center

Ons development center brengt helder in beeld waar jij of je teamleden als leiders staan. Je ontdekt waar je goed in bent en waar je groeimogelijkheden liggen. 

 

Onze senior coaches en consultants werken vanuit dialoog, op basis van gelijkwaardigheid. Ze hanteren een waarderende, constructief kritische en uitdagende aanpak. Zo krijgen je huidige of toekomstige leiders een scherp én herkenbaar beeld van hun potentieel en hoe ze dat verder kunnen ontwikkelen. 

 

Een van de instrumenten die we daarvoor inzetten is onze LPQ® (Leadership Portfolio Questionnaire). Dat is een vragenlijst die deelnemers aan onze development- en assessmentcenters een unieke inkijk geeft in wat hen motiveert, in hun sterktes en groeikansen en in de manier waarop ze met verandering en risico omgaan.

Wil je ook een beter zicht krijgen op de sterktes en groeikansen van je leiders of andere  medewerkers of talenten in je organisatie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.