Talent vinden en selecteren

Goed leiderschap is noodzakelijk voor het succes van je organisatie, vandaag en morgen. Schakel ons in wanneer je bedrijf groeit en je sterke en bekwame leiders wilt aanwerven.

Voordat we op zoek gaan naar geschikte kandidaten, nemen we de tijd om ons te verdiepen in de eigenheid van je bedrijf en het profiel dat je zoekt. Door onze achtergrond en ervaring als professionals en managers in het bedrijfsleven, zijn we volwaardige gesprekspartners voor zowel CEO’s als andere hiring managers. Laat ons dus gerust de juiste leiders en andere talenten vinden en selecteren. We hanteren een volkomen transparante prijszetting zodat je weet waarvoor je wel en niet betaalt.

ontdek hier de huidige vacatures die we voor onze klanten invullen

fit TO FLY® ASSESSMENT CENTER

Onze ervaren senior consultants pakken rekrutering en selectie op een unieke en efficiënte manier aan. Jouw vraag en behoefte vormen ons uitgangspunt. Daarin verdiepen we ons eerst. En soms komen we met jou tot de vaststelling dat je eigenlijk behoefte hebt aan een ánder profiel dan je eerst dacht. Zo wordt je aanwervingsbeleid nog efficiënter.

 

Vervolgens gaan we aan de slag om talent te spotten. We gebruiken daarbij de meest adequate tools en instrumenten, want we willen elke kandidaat zo objectief mogelijk beoordelen. Na ons assessment leggen we je graag uit welk potentieel we zien in de kandidaten en op welke vlakken er nog groei gewenst is. Zo kom je tot een goed onderbouwde en doordachte keuze voor jouw kandidaat.

ben je op zoek naar een partner die de beste en sterkste kandidaten voor jou zoekt, vindt en selecteert?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.