frank philippaerts, partner - bestuurder

Frank Philippaerts (°1965) was van bij het begin actief betrokken bij de uitbouw van FLY voordat hij in 2016 partner werd. Voor hij aan de slag ging als consultant en coach, was Frank actief in diverse HRM rollen, bij ondermeer Ford, Philips en DSM. Als HR manager heeft hij onder andere verschillende, ingrijpende trajecten begeleid inzake verandering en organisatieontwikkeling.

Frank studeerde af als Master in de Germaanse Filologie aan de KULeuven. Voor hij in 2002 HR Manager werd, heeft hij als HR professional uitgebreide ervaring opgedaan in recruitment & selection, labor relations en learning & development. Naast een postgraduaat in HRM (EHSAL Management School, Brussel) volgde hij verschillende gespecialiseerde opleidingen. Hij werd opgeleid als professionele coach door The Coaching Square.

Als coach, trainer en sr. consultant werkt Frank voor zowel KMO’s en overheden als voor multinationals, in uiteenlopende sectoren, waaronder: chemie, energie, bouw, transport, voeding, social profit. Hij begeleidt er zowel zaakvoerders, leidinggevenden en aanstormende talenten als managementteams .