elke sweldens, hr director, van havermaet

Fly consult is voor ons een trouwe partner die onze medewerkers op duurzame manier begeleidt, traint en coacht in de ontwikkeling van hun (zelf)leiderschap. Frank en Leon gaan niet voor een kant-en-klare aanpak, integendeel. Elke traject wordt samen met ons vormgegeven. Dankzij hun jarenlange ervaring, deskundige én persoonlijke aanpak slagen ze erin om onze medewerkers te bereiken en in beweging te krijgen.

jan van mierlo, personeelsdirecteur, sint-trudo ziekenhuis

Leon en Frank hebben een boeiende leiderschapsopleiding verzorgd voor het managementteam van het Sint-Trudo ziekenhuis. Door hun professionele en theoretische invalshoek te combineren met hun lange praktijkervaring zijn ze er in een paar lesdagen in geslaagd om niet alleen onze managers naar een hoger niveau te tillen maar ook om van deze groep een sterker team te maken. De interactie, de fijne afwisseling tussen het gebruik van evidence-based modellen, oefensessies, huiswerk en intervisie maakten dat de hele groep geboeid heeft bijgeleerd. Zeker een aanrader als je je hoger kader wil bijscholen en laten groeien! Na elke lesdag zorgen de lesgevers bovendien voor een uitvoerige feedback.

Samengevat: groepscoaching op hoog niveau!

danielle mc pherson, european hr director, evoqua

Having worked with Leon for personal coaching at the start of my executive role I know that his experience and talent of approaching things from different perspectives enables me and my team to perform better with more confidence to tackle difficult situations. From this experience we engaged with Fly Consult to help us with the development of a global leadership programme. The strength in their approach lies in the fact that the spend time to understand the business context, challenges, competency levels and expectations of our employees following the programme. They welcome personal input, deliver a tailored approach that fits around our business and employees attending the programme and remain reasonably priced.

maarten konings, operational & safety excellence manager / bart remmerie, l&d manager, elia

De kracht van de uitgewerkte formule rond het leiderschapsprogramma met Fly Consult is vooral terug te vinden in:
- De manier waarop ze de inhoud van het programma goed weten af te stemmen op de noden van de klant, en hierbij steeds bereid zijn om feedback onmiddellijk om te zetten in verbeteringen.
- De kwaliteiten van de trainers die zeer goed kunnen inspelen op het niveau en de gevoeligheden in de groep, waardoor voor elke deelnemer de opleiding inspeelt op zijn persoonlijke noden.

martine verweyen, sales manager, yara

Coaching & training bij Leon Vliegen, kan ik omschrijven als: verdiepend, confronterend en waardevol. Het wordt op zo'n manier gebracht dat je er zowel bewust als onbewust gebruik van maakt. Kortom: onmisbaar.

joeri haex, ceo, haex bouwbedrijf

FLY consult is voor Haex NV een onmisbare partner en coach in de verdere professionalisering van ons bedrijf. Het team vult mekaar perfect aan.