Programma Wendbaar Leiderschap 2021 in samenwerking met VKW Limburg

Programma Wendbaar Leiderschap 2021 in samenwerking met VKW Limburg

22/04/2021

HOE WORD IK EEN 'AGILE LEADER' IN DE ORGANISATIE EN WERELD VAN MORGEN?

Als leiders en organisaties leven we in tijden van snelle en grote veranderingen, die alsmaar meer onvoorspelbaar zijn en uit onverwachte hoek komen en voor disruptie kan zorgen. De risico's, bedreigingen en kansen die dat meebrengt, vragen om grotere persoonlijke en organisatorische wendbaarheid.

Wil jij wendbaar en veerkrachtig leiden? Met meer gewenste en duurzame impact door betere, meer gedragen en moedige beslissingen en keuzes? Door het inspireren en mobiliseren van team(s), organisatie en verandering? Door het ontwikkelen en stimuleren van een cultuur van echte samenwerking en innovatie? Door een beter inzicht in jezelf, de perceptie die je oproept en je impact op het team dat je leidt? Door bewust(er) om te gaan met je eigen denken, voelen en doen? Door het versterken van mentale, emotionele en risico wendbaarheid? Met het oog op het versterken van de wendbaarheid en het duurzaam succes van jouw organisatie? Dan is deze opleiding Wendbaar leiderschap echt iets voor jou!

MEER INFORMATIE: KLIK HIER VOOR DE FOLDER.

Bestemd voor:
Ondernemers, bedrijfsleiders en managers die:

  • als leider en mens nog meer willen denken en handelen vanuit hun persoonlijke waarden, overtuigingen en visie.
  • nog meer eigen leider willen zijn, die bewust risico's nemen en betere keuzes maken met de gewenste impact op teams en organisaties en hun succes.
  • moedige, betere en gedragen beslissingen willen nemen met hun team(s) en zorgen voor een goede uitvoering en dus beter resultaat.
  • zichzelf, hun team en organisatie willen inspireren en mobiliseren voor verandering die hen helpt om zich aan te passen aan de omgeving en competitie.
  • voldoende oog willen hebben en zorg dragen voor het versterken van hun eigen veerkracht, energie en welzijn.
  • willen leren van anderen en de groep en zichzelf openstellen voor hun feedback en advies.

Voor deze opleiding voorzien we een korte intake met de docenten om te toetsen of jouw verwachtingen overeenstemmen met deze opleiding. De groep zal bestaan uit maximum 12 personen, snel zijn is dus de boodschap. Openheid en discretie vereist dat geen concurrerende deelnemers samen in dezelfde groep kunnen zitten.

PROGRAMMA

Donderdag 6 mei 2021 en vrijdag 7 mei 2021 (met overnachting)
Veilige leergroep vormen, jezelf leiden en mentaal wendbaarder worden
Samen goede, gedragen en moedige beslissingen nemen

Vrijdag 25 juni 2021
Persoonlijke waarden, ethiek en moedige en eerlijke gesprekken voeren.

Vrijdag 17 september 2021
Inspireren en mobiliseren van je mensen en organisatie

Vrijdag 22 oktober 2021
Mijn persoonlijke leiderschapsvisie en missie

PRAKTISCH

Elke sessie gaat door van 8u30 tot 17u30. Welkomstkoffie en koffiekoeken staan klaar. 's Middags voorzien we een lichte lunch. Tussen de eerste twee opeenvolgende sessies (6 en 7 mei) voorzien we een overnachting. Dit kadert binnen het doel van de opleiding en is inbegrepen in de prijs.

De kostprijs bedraagt € 3.800 (excl. btw) per persoon. Onder bepaalde voorwaarden is gedeeltijke subsidiëring via KMO-portefeuille mogelijk. Kosteloos annuleren kan schriftelijk tot en met vrijdag 9 april 2021. Het aantal deelnemers is beperkt tot 12.